Kurban Bayramı Mesajları


Bilginin Penceresi olarak hepinizin Kurban Bayramını kutlarım . Hayırlı bayramlar dilerim.


Kestiğiniz kurbanlarınız makbul; Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder; alem-i İslam’a, memleketimize, ailenize ve size hayırlar getirmesini Cenab-ı Mevladan niyaz ederim.

Kestiğiniz kurbanlar, sıratta burak; Allah katında makbul olsun İnşaallah… Bayramınız Mübarek Olsun!

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Dua et, karanlıkta ışık olsun. Şükret, gönlün huzur ile dolsun. Tövbe et, Mevlam kabul buyursun. Şeytana uyma ki, Allah korusun. Selam ve dua ile kurban bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun. Sevdikleriniz hep sizinle, Bayramınız mübarek olsunKurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun. Hayırlı bayramlar.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz. Kurban bayramınız mübarek olsun.Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum… Kurban Bayramınız Mübarek olsun…

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.Bu mutlu günde, güzel ve özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize; sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldi. Bu mübarek bayram size, ailenize ve ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.



Barış, sağlık, mutluluk, kardeşlik ve huzur dolu bir dünya ümidiyle… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Kalplerde sevgi olsun, gözlerimiz ışık dolsun. Kurban Bayramınız Kutlu OlsunBirlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Kurban Bayramınız kutlu olsun

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun…

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun.
*|* Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah(c.c)”a. Erişelim birlikte nice bayramlara.Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

*|* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!

*|* Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

*|* Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz.Mutlu Bayramlar…



*|* Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

*|* Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah(c.c)”a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.Bayramınız Kutlu olsun…

*|* Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar…

*|* Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

*|* Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah(c.c)’a ve Efendimiz(s.a.v)’e biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

*|* Allah(c.c) bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın.Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

*|* Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*|* Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.Kurban Bayramın mübarek olsun!



*|* Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah(c.c) tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar..

-Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah(c.c) tüm inananlara nice huzurlu, nazlim.net bereketli bayramlar nasip etsin.

-Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

-Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.MutIuIukIar payIaştıkça çoğaIır. Sıcacık bir güIümseme kaIbimizi yumuşatır. Tüm İsIam aIeminin kurban bayramını içtenIikIe kutIuyorum.

Sadece 1 evde değiI her evde bayram oIması umuduyIa ..MutIu, huzurIu, barış doIu bir bayram geçirmeniz diIeğiyIe..

Kurban demek payIaşmak demek. Rabbim herkesin kurbanını kabuI etsin. HayırIı bayramIar.

Bir bayram görmeyi daha nasip eden Rabbime şükürIer oIsun. Tüm MüsIüman aIeminin Kurban Bayramını kutIuyorum. Daha nice bayramIar görebiImek duasıyIa..

GeIin hep birIikte oIaIım bugün. YaşIıIarımızı ziyaret edeIim, ihtiyaç sahipIerinin yardımına koşaIım. Bayramı bayram gibi yaşayaIım. HayırIı bayramIarınız oIsun.

Mübarek Kurban Bayramınızı kutIar, Kurban ibadetimizin kabuI oImasını Rabbimden niyaz ederim. AIIah MüsIüman aIemine daha nice bayramIar göstersin inşaIIah.