Featured Posts Slider

Image Slider

Bir Tek Lira Derneği



Geçenlerde harika bir sosyal yardımlaşma projesi duydum ve paylaşmak istedim. Herkes iyilik için 1 TL verse kendi cebinden Türkiyede fakir kalmaz. 7 üniversiteli genç de dernek kurmuş ve 1 TL org diye bir site kurmuşlar. Siz de destek vermek isterseniz linki şuraya bırakıyorum.

http://www.1tl.org.tr/

Derneğimizi; gönüllü üyelerimizin içine Aylık 1 TL atacağı ve hatta atılan 1 TL miktarını online olarak da görebilecekleri şeffaf bir kumbara olarak tanımlıyoruz. Gönüllü üyelik sistemimiz havuz sistemine dayandığı için, içine attığınız Aylık 1TL ile yaptığımız bütün hayır işlerine ortak olmuş olacaksınız. Çok cüzi bir miktar ödeyerek birçok sosyal yardım kampanyasına aynı anda katkı sağlamış olacaksınız.


 


GÖNÜLLÜ ÜYELİK


            Derneğin gayesini benimseyen ve bu gayeyi gerçekleştirmeye yönelik çalışma konularına gönüllü olarak katılmak isteyen herkes Bir Tek Lira Derneği’nin gönüllü üyelik sistemine katılabilir.


            Gönüllü üyelerimiz istekleri halinde, aylık 1 TL olan gönüllü üyelik aidatımıza katılabilir ve toplanan gönüllü üye aidatları ile yapığımız hayır işlerine ortak olabilirler. Aylık sadece 1 Tek Lira ödeyerek ortak oldukları bağışları web sitemizden takip edebilirler. Üye aidat sisteminden çıkmak isteyen gönüllü üyelerimiz diledikleri anda kolayca sistemden çıkabilirler.


- Aylık sadece 1 TL olan gönüllü üyelik aidatına katılmak için ana sayfamızdaki “Online Gönüllü Üyelik Kaydı” bölümüne tıklayınız veya cep telefonunuzun kısa mesaj  bölümüne boşluk bırakmadan 1TL yazıp 8071’e gönderiniz. Gelen onay mesajını EVET yazarak cevapladığınızda işlem tamamlanacaktır.


- Aylık sadece 1 TL olan gönüllü üyelik aidatından çıkmak için iptal 1TL yazıp 8071’e göndermeniz yeterlidir.