Featured Posts Slider

Image Slider

Oyuncak Hikayesi 4 İzle






Oyuncak Hikayesi, Pixar Animasyon'un üstünde çalıştığı çok özel bir film. Bu film serisiyle ilk defa çocukken karşılaştım ve bu film oyuncaklarla aramda yeni bir bağ oluşturdu. Steve Jobs'ın da yakından takip ettiği bir film serisiydi. Hatta Steve Jobs ölmeden önce 3. filmin galasına ailesiyle birlikte gitmişti. Şimdi Steve Jobs olmadan Oyuncak Hikayesi 4'ü izlemek üzücü.

Oyuncak Hikayesi 4'te yeni bir karakter yaratmışlar Forky. Forky hiçbir şey bilmeyen saf ve depresif bir oyuncak. Ona oyuncak demek ne kadar doğru bilmiyorum çünkü Forky, Bonnie'nin çataldan yaptığı bir oyuncak. Filmde bu yıl Bonnie anaokuluna başlıyor. Ve Forky'nin görevi Bonnie'yi anaokulunda yalnız bırakmamak ama Forky kendini atık sanıyor ve evden kaçıyor. Onu geri getirmekse Woody'e düşüyor. Kaybolan Forky'i eve getirebilecekler mi ve Woody'i nasıl bir son bekliyor? Bunların hepsini izleyerek öğreneceğiz.

Oyuncak Hikayesi 4 'ün çekilmesiyle filmin devamı da gelecek gibi gözüküyor. Oyuncak Hikayesi 4'te ilk üç filmin samimiyetini hissedemedim ama Disney Pixar iyi bir iş çıkarmış. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.