Featured Posts Slider

Image Slider

Blogger'dan Para Kazanmak


Blogger sadece  ücretsiz bir blog paylaşım ortamı değil, aynı zamanda para kazanılan bir iş yeridir. Google Adsense size bunun için bir fırsat veriyor ve kabul edilirseniz sitenizde reklam yayınlıyorsunuz. Size reklam başına belli bir miktar para veriyor ve Adsense'ta kazandığınız paraların toplamı 200 TL olunca çekiyorsunuz.

Peki Adsense'tan nasıl onay alıp kabul edilebiliriz?

Sitenizin teması güzel olmalı ve yazılarınız özgün olmalıdır. Onay süreci 2 aşamada gerçekleşiyor 1. aşamada sitedeki reklam boşluğu ayarlanıp reklam yayınlanmaya başlıyor. 2. aşamada Google'dan adres belirlemek için mektup geliyor ve mektubun üstündeki şifreyi adsensa kaydediyorsunuz ve hesabınızdan artık para çekebiliyorsunuz. Kim ne derse desin siz onay alabilmek için düzenli olarak yazın.

Adsense'tan haftalık ne kadar kazanabiliriz?

Takipçi sayısına göre kazancınız değişir aylık 20000 TL kazanan tanıdığım bloglar var.

Sadece Adsense'tan mı kazanabiliriz?

Blogunuza reklam vermek isteyenlerin reklamlarını yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Üstelik ücret size kalmış. Bilginin Penceresinde de yayınladığım gibi.

Adsense'ı kaç ayda aldım?

4 ay gibi bir sürede Adsense'ım onaylandı.

Öncelikle Bloggerı severek ve hobi amaçlı kullanmalısınız bu işi para için yaparsanız başarılı olamazsınız. Başarılı bloglar.