Featured Posts Slider

Image Slider

Atölye Mono Mobilya Tasarım Atölyesi


Mono Mobilyacılık

Atölye Mono İçmimarlık ve Mobilya Tasarım Atölyesi olarak bizler, müşteriden gelen talepleri yerinde inceler, ergonomi ve estetiği harmanlayarak, kişiye ve mekana özel tasarımlar yapar, yaptığımız tasarımları ise kendi bünyemizde üreterek, işi teslim edene kadar titizlikle çalışırız. Bu süreç genelde şöyle işler; Mekana ölçü için gidilir, müşterinin talepleri alınır, alınan talepler doğrultusunda bilgisayar ortamında çizim ve tasarım yapılır, fotoğraf veya 3 boyutlu görsellerle tasarım desteklenir. Müşteriyle birlikte gerekli değişiklikler yapılarak tasarımın son hali netleştirilir. Üretim kendi atölyemizde başlar ve montaj kendi ekibimizle biter.

Fiyat politikamız, müşterilerimizin bütçesine uyacak şekilde esnektir. Aynı ürünü farklı malzemeler ve muadil aksesuarlar kullanarak, farklı fiyat alternatifleriyle üretebilmekteyiz. Kalite ve estetikten ödün vermeden birinci sınıf işçilikle, imalat sürecinin her aşamasını kontrol ederek, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Misyonumuz; yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübelerimizi, kusursuz hizmet anlayışımızla birleştirerek, siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktır.

Serkan Parlak
İç Mimar ve Mobilya Tasarımcısı
Bilkent İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı – 2004